FacebookTwitter

Beeldend Schoon

Bent u op zoek naar een duurzame manier om uw maatschappelijke verantwoordelijkheid te onderstrepen? Maak kennis met BeeldendSchoon, wij bieden u alle mogelijkheden om niet alleen prachtige kunstwerken in huis te halen, maar dat ook te doen op een manier die uw MVO-beleid ondersteunt.

Praktisch alle toepassingen zijn in dit concept mogelijk, van prullenbak tot bedrijfswagen en van websiteachtergrond tot kunst aan de muur. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te ontdekken waarop ook uw bedrijf BeeldendSchoon kan worden. 

De succesvolle pilot met de prullenbakken op de NS stations in Eindhoven toont het aan: BeeldendSchoon genereert veel positieve aandacht voor uw bedrijf terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van kunst. Laten zien dat u begaan bent met het milieu en iets doet aan het afval dat overal rondslingert. Samen werken aan een schone en stralende omgeving, wel zo netjes toch?

Bijvoorbeeld met felgekleurde kunstwerken op de prullenbakken. Geef er een persoonlijk tintje aan door ze zelf te ontwerpen of laat u verrassen door onze artiesten. Naast onze alternatieven om openbare ruimtes te laten stralen, willen wij iedereen de kans geven om te stralen. Want positieve aandacht kan iedereen wel gebruiken! En daar zijn wij voor: BeeldendSchoon. Niet zomaar schoon want dat trekt geen aandacht. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te ontdekken waarop ook uw bedrijf BeeldendSchoon kan worden.